Jodi Ellen Malpas - Egy éjszaka trilógia




1.
Livynek azonnal feltűnik, amint besétál a kávézóba. Lélegzetelállítóan jóképű, olyan áthatóan kék tekintettel, hogy majdnem kiszolgálni is elfelejtik. És amikor kimegy az ajtón, Livy azt gondolja, hogy soha többet nem fogja látni. De aztán megtalálja a szalvétára írt üzenetet, melyen az aláírás: "M".
A férfi csupán egyetlen éjszakát akar, hogy kényeztesse őt. Semmi érzelmet, semmi kötődést - semmi más, csak kéjt. Minden védőfal, amit Livy maga köré emelt magányos élete során, egyszeriben leomlással fenyeget ezzel a zavarbaejtő emberrel szemben. Célratörő, mégis jólnevelt. Úriember, mégis fensőbbséges. Szenvedélyes, mégis érzelemmentes. A vonzalom azonban oly erős, hogy Livy képtelen bármit is megtagadni tőle... beleértve önmagát is.
M valami olyan, mélyen lappangó, függőségbe taszító vágyat ébreszt fel Livyben, melynek létezését a lány addig nem is sejtette, és melyet, félő, csak ő elégíthet ki. De a lány érzi, hogy a gyors autók, a drága öltönyök és fényűző lakás mögött egy sebzett személyiség rejtőzik.
Ahhoz, hogy testestül-lelkestül az övé legyen, Livynek fényt kell derítenie a sötét titokra. Valóságos megszállottsággal merül el a férfi világában, próbálja legyőzni a védőpajzsait, pedig ez a megszállottság azzal fenyeget, hogy visszavonhatatlanul összetöri a szívét...

Letöltés





2.
Az ""Egy éjszaka trilógia"" 2. része. EMÉSZTŐ SZENVEDÉLY, EROTIKA, IZGALOM. Az Egy éjszaka ígéretében fellobbant szenvedély tovább lobog Livy és atitokzatos Miller Hart között, és ha nem vigyáznak, tönkreteszi őket az elsöprőérzés és a megdöbbentő felfedezések sokasága. Miller elképesztően gazdag,bűnösen jóképű, és a gyönyör olyan csúcsaira repíti Livyt, amit korábban el semtudott képzelni. A lány számára nincs visszaút. Elszántan próbál fénytcsempészni a férfi sötét világába. Az új életnek azonban meg kell fizetni azárát... Miller tisztában van vele, hogy ahatalma áldozatokkal jár, de nem akarja, hogy Livy legyen az egyik. Semmit semszeretne jobban, mint a lányt, de először minden áron meg kell védenie... abűntől, az ellenségeitől, a saját dühkitöréseitől... Míg egyre jobban elmerülnek akielégíthetetlen viszony mélységeiben, annál több megszállott és veszélyesember figyel fel rájuk, és annál többen próbálják őket elszakítaniegymástól. Livy olyasmiket tud meg aszerelméről, amik a lelke mélyéig felkavarják, Miller pedig kénytelenszembenézni a legszörnyűbb félelmével: ha meg akarja óvni Livy éltét, talán elkell veszítenie...

Letöltés





3.
Livy még soha nem találkozott ilyen ellenállhatatlan szenvedéllyel. A káprázatos Miller Hart elbűvöli, elcsábítja, vétkesen kényezteti. Ismeri a legtitkosabb gondolatait. Sajnos azonban a New Yorki kaland hamar véget ér, a pár a fenyegető veszélyek ellenére kénytelen sürgősen visszatérni Londonba, és Livy egyre mélyebbre merül a férfi piszkos világában.
A szerelmes Miller akár a saját élete veszélyeztetése árán is mindent megtesz, hogy Olivia biztonságban legyen. De nem az ő sötét múltja az egyetlen, ami tönkreteheti a közös jövőjüket. Livy családi ,,örökségéről" is fellebben a fátyol, a múlt és a jelen között nyugtalanító párhuzamokra derül fény. A mindent felemésztő szerelmi mámor, és egy halálos rögeszme csapdájában őrlődik, mely mind a kettejüket megölheti...
Vajon életben van-e Livy anyja, vagy csak a kimerültség és a stressz miatt képzelődött a repülőtéren? Ki Livy apja? Milyen sötét titkokat rejteget még a két fiatal múltja és jelene? Vajon együtt élhet-e Livy és Miller nyugalomban, békében, biztonságban, örök szenvedélyben? Ilyen és ezekre hasonló kérdésekre ad választ a trilógia fordulatos, izgalmas, erotikus harmadik, egyben befejező része.